minyak kelapa hijau

Minyak kelapa hijau

minyak banyak 2

Antara minyak pengasih hebat yang dimiliki oleh Pak Su.

Ramai yang ingin tahu tentang kehebatan minyak pengasih yang dikatakan mampu membuatkan orang lain menjadi jatuh cinta atau suka kepada si pemakainya. Tidak kurang juga yang pernah tertipu kerana minyak pengasih yang dibeli dari individu tidak bertanggungjawab tidak berkesan.

Sebenarnya menurut Pak Su, minyak pengasih mempunyai banyak kelebihan selain dari tujuan yang dikatakan di atas. Mereka yang mahu menyelamatkan rumah tangga, berhadapan dengan orang ramai dan berpidato turut digalakkan menggunakan minyak pengasih.

Bagaimanapun, sebelum mendapatkan minyak pengasih, hajat sebenar perlulah diberitahu terlebih dahulu bagi memastikan tidak tersalah. (Tips penulis blog: Jangan berselindung dengan maksud dan hajat sebenar. Pak Su adalah seorang yang berfikiran terbuka untuk segala permintaan pelanggannya).

 

Menerangkan lebih lanjut tentang minyak pengasih, Pak Su memberitahu sebenarnya memang banyak jenis-jenisnya. Tetapi yang paling popular mengikut kehebatannya adalah:

Minyak Dagu – Raja minyak pengasih dan menjadi legenda.

Minyak Gajah Turun Minyak.

Minyak Cenuai – Minyak Cenuai Emas, Minyak Cenuai Perak, Minyak Cenuai Rambut.

Minyak Kelapa Hijau.

Minyak Punggal.

Minyak Buluh Perindu.

 

minyak pengasih gajah

Minyak pengasih gajah turun minyak

minyak senyonyong

Minyak senyonyong

 

MAKLUMAN!

Sekiranya anda benar-benar serius memerlukan khidmat Pak Su, sila terus menghubungi talian telefon bimbit.

Sebarang pertanyaan yang dibuat melalui SMS atau Whatsapp akan dianggap kurang serius dan mengambil masa agak lewat untuk dijawab:

Hubungi Pak Su di talian:

019-2497455 

atau

016-3192415